Composite edible coatings can extend shelf-life and maintain postharvest qualities of guava under natural storage

Abstract The current study explores innovative strategies for extending the postharvest shelf life of guava under high humidity and temperature conditions prevalent in sub-tropical regions with composite edible coatings to guava fruits and analyzing their impact on key physiological parameters. Resu...
Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Autor*in:

Kohli, Karishma [verfasserIn]

Kumar, Ankit [verfasserIn]

Singh, Omveer [verfasserIn]

Dey, Prithwiraj [verfasserIn]

Format:

E-Artikel

Sprache:

Englisch

Erschienen:

2024

Schlagwörter:

Fruit quality

Shelf-life

Antioxidant

Composite coating

Guava storage

Anmerkung:

© The Author(s), under exclusive licence to Korean Society for Horticultural Science 2024

Übergeordnetes Werk:

Enthalten in: Horticulture, environment, and biotechnology - Springer Nature Singapore, 2011, 65(2024), 3 vom: 31. Jan., Seite 413-431

Übergeordnetes Werk:

volume:65 ; year:2024 ; number:3 ; day:31 ; month:01 ; pages:413-431

Links:

Volltext

DOI / URN:

10.1007/s13580-023-00576-1

Katalog-ID:

SPR056193173

Nicht das Richtige dabei?

Schreiben Sie uns!